Hüccetülislam Muhammed Hasan Ahteri: Yüzyılın anlaşması Filistin’e büyük ihanettir

  • 01 Haziran 2019
  • 746 kez görüntülendi.
Hüccetülislam Muhammed Hasan Ahteri: Yüzyılın anlaşması Filistin’e büyük ihanettir

Ehlibeyt Kurumu Genel Sekreteri yaptığı açıklamada, Yüzyılın Anlaşması’nın siyonist yerleşke sitelerini genişletme konusunda büyük bir komplo olduğu, Filistinlilerin kendi anavatanlarından çıkarılma ve çakma rejimin Filistin’in tüm bölgelerine hakimiyeti hedefiyle planlı bir şekilde yapıldığını belirtti.

Hüccetülislam Muhammed Hasan Ahteri, Kum kentinde cuma namazı hutbesinden önce yaptığı açıklamada, Filistin meselesinin uluslararası bir mesele olduğunu ve İslam dünyası ve Filistin’den hiç kimse ve grubun sözkonusu anlaşmaya girme hakkının olmadığı ve bu ülkenin topraklarını yabancılara satamayacağını belirtti.

Ehlibeyt Kurumu Genel Sekreteri, Filistin’in İslam’ın bir parçası olduğunu ve kesinlikle İslam’dan ayıramayacağına değinerek, tüm dünya müslümanları ve ulemanın Amerikanın “yüzyılın anlaşması” planının karşısında durarak, işgalci ve çakma rejimin 70 yıl önceki işgalciliğinin tekrarlanmasına müsaade etmemeleri gerektiğini’ vurguladı.

Hüccetülislam Ahteri, İran, Suriye ve Lübnan gibi büyük ülkelerin varlığıyla yüzyılın anlaşmasının gerçekleşemeyeceğine dikkat çekerek,ırkçı rejimin halihazırda çok kötü bir durumda olduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.