İmam Ali Hamaney: İslam İnkılabı, hiçbir karşı güçten korkmuyor

  • 02 Ekim 2015
  • 903 kez görüntülendi.
İmam Ali Hamaney: İslam İnkılabı, hiçbir karşı güçten korkmuyor

Dünya Müslümanları ve Mustazafları rehberi İmam Ayetullah Hamanei, bugün sabah saatlerinde İran İslam Cumhuriyeti Ordusu yetkilileri ve komutanlarına hitaben yaptığı konuşmada, İslam İnkılabı’na karşı süregelen düşmanlıkların nedeninin İran halkının direnişi ve müstekbirler karşısında bu halkın boyun eğmemesi olduğunu ifade ederek, “Düşmanın İran’a saldırmaya düşünmeyi bile cesaret etmemesi için Silahlı kuvvetler hızla gelişme ve hazırlıklarını artırma yoluyla büyük bir güce sahip olmalıdır” dedi.

Rehber, ‘İyi bir gelecek ve İran İslam Cumhuriyeti’nin gelişmesi’ amacıyla farklı alanlarda iyi planlar yapmanın önemli olduğunu vurgulayarak, “Ülkenin geleceğini onların değerlerini bilmemiz gereken gençler belirtecektir. İran’ın gelecekte daha güçlü ve daha kuvvetli bir şekilde bölgede boy göstermesi için gelecek nesillerin daha hazırlıklı, daha iradeli, daha bilgili ve cesur yetiştirilmeleri gerekiyor” diye konuştu.

Kutsal Savunma Dönemi’nde İran halkının verdiği mücadele ve gösterdiği direnişin büyük bir tecrübe olduğunu belirten İslam İnkılabı Rehberi, “İslam Cumhuriyeti bağımsız bir düzendir. İran İslam Cumhuriyeti, İnkılabı’n ilk başından beri açık ve net siyasetler izlemiş ve bu hususta da hiçbir karşı güçten korkmuyor” diye açıkladı.

İmam Hamaney, İran halkının bağımsız ve şaşırtıcı hareketine karşı büyük düşmanlıkların süregeldiğini belirterek, “Düşmanlar İran’ın teslim olmasını istiyor ve onlar karşısında boyun eğmekle düşmanlıklar giderilmez” sözlerini de konuşmasına ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.