Irak Cumhurbaşkanı: Musul’da Zafer Yakındır

  • 20 Şubat 2017
  • 1.155 kez görüntülendi.
Irak Cumhurbaşkanı: Musul’da Zafer Yakındır

Irak Cumhurbaşkanı Irak kuvvetlerinin Musul’u kurtarma operasyonlarındaki önemli başarılarını takdir ederek, bu şehirde zaferin yakın olduğunu söyledi.

Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum yaptığı açıklamada, Irak Silahlı kuvvetlerinin Musul kıyılarını kurtarma operasyonundaki başarılarını, cesaretlerini ve yüksek savaş kapasitelerini takdir etti.

Fuad Masum şu ifadelerde bulundu: “Silahlı kuvvetlerimizin Musul’u kurtarma operasyonlarının tamamlanması yolunda Keysum tepelerini, El-Bu Seyf bölgesinin güneyinde bulunan Kuneytra ve El-Ebyez köylerini ve Musul’un batı kıyısında bulunan diğer stratejik köyleri kurtarması, teröristlerin kesin olarak ve tamamen ortadan kaldırılacağının habercisidir.

Dün sabah saatlerinden itibaren Musul’un sağ kıyılarındaki kurtarma operasyonları başladıktan sonra birkaç saat içerisinde kurtarılan bölgeler, zafer için çok önemli olan stratejik bölgelerdir.”

Irak Başbakanı Haydar El-İbadi pazar sabahı Musul şehrinin sağ kıyılarını kurtarma operasyonlarının başladığını açıkladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.