Irak Hizbullahı: Direnişin Gelecekteki Savaşlar İçin Hazırlığı İki Kat Arttı

  • 22 Kasım 2017
  • 1.417 kez görüntülendi.
Irak Hizbullahı: Direnişin Gelecekteki Savaşlar İçin Hazırlığı İki Kat Arttı

Irak Hizbullah Tugayları Askeri Sözcüsü Cafer El-Hüseyni şu ifadelerde bulundu: Biz, terörizm karşısında direnişi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz.

IŞİD ile savaşma görevi tamamlandı ve onların Ebu Kemal’deki son kalesi yıkıldı ve Amerika’nın bölgedeki bölücülük komploları da başarısız oldu.

Biz, IŞİD ile yaptığımız savaştan eskisinden daha güçlü bir şekilde çıktık ve bizim kutsallarımızı savunmak adına gelecekteki savaşlar için hazırlığımız arttı.

Bizim, ülkenin bağımsızlığı ve egemenliğini koruma, Irak ve İslam ümmetinin düşmanlarının bütün komplolarını başarısız kılma konusundaki hazırlığımız da arttı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. mümin dedi ki:

    Her sıkıntının ardından birde kolaylık vardır. Tehditler, sıkıntı ve zorluklar geleceğe daha donanımlı yürüyebilmek için bir imtihan ve avantajdır. Acı, fedakarlık ve özveri nin ardında birde avantaj vardır. Tabii olarak herşeyin bir bedeli olur lakin fani dünyada heder olacak tek şey bir zillete uğramak olur gerisi mevla ne eylerse kul için en hayırlı güzel olanı eyler. Salavat ve accil ferec!

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.