Irak ve Suriye’de yaşananlar Amerika ve Siyonistlerin ortak komplosudur

  • 25 Mayıs 2016
  • 836 kez görüntülendi.
Irak ve Suriye’de yaşananlar Amerika ve Siyonistlerin ortak komplosudur

İran savunma bakanı tuğgeneral Hüseyin Dehkan, bugün Irak ve Suriye’de yaşananların gerçekte Amerika-siyonistlerin ortak komplosu olduğunu söyledi.

İRİB ajansına göre, İran savunma bakanı, Lübnan Hizbullah komutanlarından Mustafa Bedreddin’in şehadeti anısına düzenlenen merasimin kulisinde yaptığı açıklamada; İslam topraklarında savaş çıkarmanın İslam dünyası düşmanlarının komplosu olduğunu söyledi.

İran savunma bakanı, Amerika ve siyonist rejim İsrail’in, teröristleri mali ve askeri açıdan desteklediğini ve onların böylece müslümanları birbirine düşürdüklerini söyledi.

Dünya emperyalizmi açısından siyonist rejim İsrail’in güvenliğinin temin edilmesinin emperyalizmin en önemli konusu olduğunu belirten İran savunma bakanı, İran İslam Cumhuriyetinin tekfircileri müslüman olarak görmediğini belirterek; ”tekfirciler ne inanç açısından ne de tutumları açısından İslam dininin öğretileriyle hiç bir irtibatları yoktur’ dedi.

Bilindiği gibi Lübnan Hizbullah komutanlarından Mustafa Bedreddin, Şam havaalanı yakınındaki ikamet yerine tekfirci ve teröristler tarafından düzenlenen topçu saldırısında şehit olmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.