İran İçişleri bakanı: Seçimlerin mesajı, İran halkı ve İslam İnkılabının mesajıdır

  • 02 Mart 2016
  • 864 kez görüntülendi.
İran İçişleri bakanı: Seçimlerin mesajı, İran halkı ve İslam İnkılabının mesajıdır
İran İslam Cumhuriyeti İçişleri Bakanı, İran halkının son seçimlere yoğun katılmasının ana mesajının İslam İnkılabı yolunun, halkın inkılaba olan bağlılığının devam etmesi olduğunu bildirdi.

İRİB Haber ajansının bildirdiğine göre İran İslam Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Abdurrıza Rahmani Fazli dün akşam İRİM haber kanalında katıldığı programda seçimlerin bir başka mesajının da ülkenin iç ve dış sorunlarının çözümü doğrultusunda İran halkının birlik ve dayanışması olduğunu bildirerek, her kesin bu seçimlerde meydana geldiğini ve hiç kimsenin kendi sorumluluğunda kusur işlemediğini söyledi.

Bölge ve uluslararasına egemen kritik konuma temas eden İran İslam Cumhuriyeti İçişleri Bakanı,, seçimlerin tamamen yasal, coşkulu ve sağlıklı geçtiğini, aynı zamanda güvenlik açısından da hiç bir sorunun yaşanmadığını ve bunun kendisinin önemli bir başarı olduğunu söyledi.

İran halkının ülke genelinde seçimlere katılım oranının %62 olduğunu hatırlatan Rahmani Fazli, bu seçimlerin bir öncekine oranla daha coşkulu ve geniş katılımlı geçtiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.