İran İslam İnkılabı’nda En Büyük Askeri Oturum Düzenlendi

  • 24 Nisan 2018
  • 1.031 kez görüntülendi.
İran İslam İnkılabı’nda En Büyük Askeri Oturum Düzenlendi

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanı, İran Deniz Kuvvetlerinin ev sahipliğinde Tahran’da düzenlenen Hint Okyanusu kıyısı ülkeleri Deniz Kuvvetleri Komutanları Oturumunun İslam İnkılabı zaferinden sonra İran tarihinde en büyük askeri oturum olduğunu bildirdi.

İRİB 1. Kanalına konuşan İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanı Tuğamiral Hüseyin Hanzadi, Hint Okyanusu kıyısı ülkeleri Deniz Kuvvetleri Oturumunun birinci gününde gündeme getirtilen konuları açıklayarak, bu oturuma muhtelif ülkelerin deniz kuvvetleri komutanlarının katıldığını ve bu oturumun İran’ın önemli siyasi kazanımlarından biri olduğunu bildirdi.

Hint Okyanusu kıyısı ülkeleri Deniz Kuvvetleri Komutanlarının tahran oturumu ile birlikte müstekbirlik ülkelerinden bazıları ile siyonist İsrail rejiminin paniğe kapıldığını belirten İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanı Tuğamiral Hüseyin Hanzadi, “Düşmanlar, Tahran’ın düşmanların her türlü siyasi baskısını yok edecek kapasiteye sahip olduğunu çok iyi biliyorlar” ifadesini kullandı.

6. Hint Okyanusu kıyı ülkeleri deniz kuvvetleri komutanları oturumu 35 üst düzey askeri heyetin katılımıyla İran İslam Cumhuriyeti deniz kuvvetlerinin ev sahipliğinde Tahran’da çalışmasına başladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.