İran İstihbarat Bakanı: Son iki yıl içinde İran’da onlarca terör eylemi etkisiz bırakılmıştır

  • 18 Şubat 2016
  • İran İstihbarat Bakanı: Son iki yıl içinde İran’da onlarca terör eylemi etkisiz bırakılmıştır için yorumlar kapalı
  • 838 kez görüntülendi.
İran İstihbarat Bakanı: Son iki yıl içinde İran’da onlarca terör eylemi etkisiz bırakılmıştır
İran İslam Cumhuriyeti İstihbarat Bakanı, son iki yıl içinde İran’da onlarca terör eyleminin önceden belirlenerek etkisiz hale getirtildiğini bildirdi.

İRİB haber ajansının bildirdiğine göre İran İstihbarat Bakanı Seyyid mahmud Alevi, dün Tahran’da katıldığı bir toplantıda son iki yıl içinde ülkenin muhtelif yerlerinde özellikle çarşı ve metro gibi halkın yoğun olduğu kesimlerde onlarca terör eyleminin önceden belirlenerek etkisiz hale getirtildiğini ve düşmana bu terör eylemlerini gerçekleştirme imkanı verilmediğini, teröristlerin ise yakalandığını söyledi.

Üniversiteler ve ülke genelindeki yürüyüşler güvenlik birimlerinin dakik denetim ve kontrolü altında gerçekleştiğini belirten Seyyid Mahmud Alevi, İran İstihbarat Bakanlığının adının bugün düşmanlar için bir korku unsuru konumuna geldiğini bildirdi.

Alevi ayrıca dünyada vuku bulan devrimlerin önemli bir bölümünün bir süre sonra dökülmeye başladığını ama İran İslam İnkılabının zaferinden yıllar geçmesine rağmen halen dim dik ayakta, kendi ilk hedefleri çizgisinde hareket ettiğini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ