İran Meclis Başkanı Laricani: Bazıları İslam ümmetinde tefrika çıkarma peşinde

  • 01 Şubat 2016
  • 863 kez görüntülendi.
İran Meclis Başkanı Laricani: Bazıları İslam ümmetinde tefrika çıkarma peşinde

İran İslami Şura Meclisi Başkanı Laricani meclisin bugünkü genel kurul oturumunun açılışında İmam Humeyni’nin –ks– yurda dönüşünün yıldönümüne temasla, İmam böyle bir günde yurda dönerek, İran milletinin düşüncesinde köklü bir değişim yarattığını ve on gün içinde inkılabın önündeki tüm engelleri kaldırarak, 22 Behmen (11 Şubat) tarihinde İslamî inkılabını zafere ulaştırdığını belirtti.

Laricani, ama maalesef bugün bazı süper güçler ve bölgenin geri kalmış ülkeleri, İslam ümmetinde tefrika çıkarma çabasında olduklarını ve tekfirci teröristleri desteklediklerini vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.