İran Meclis Başkanı’dan Suriye halkına teşekkür

  • 15 Ocak 2018
  • 1.008 kez görüntülendi.
İran Meclis Başkanı’dan Suriye halkına teşekkür

İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani ile Suriye Meclis Başkanı Hamuda Yusuf Sabbağ bugün Tahran’da bir araya geldiler. Görüşmede Laricani, Suriye halkını üst üste elde ettikleri zaferlerinden dolayı takdir etti.

İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani bugün Tahran’da İslam İşbirliği Teşkilatına üye ülkeleri meclisler arası 13. konferansının kulisinde Suriyeli mevkidaşı ile yaptığı görüşmede, düşmanların tüm çabalarına rağmen Suriye yönetiminin halkın desteğiyle tüm bu sorunları geride bıraktığını kaydetti.

Laricani, Suriye’de tam huzur ve istikrarının sağlanmasını temenni ederek, Suriye halkının takip ettiği yolun diğer ülkelerin Suriye’ye bakışını değiştirdiğini ifade ederek, yakın gelecekte Suriye’de durumun daha iyi olmasını ümit etti.

Suriye Meclis Başkanı Hamude Yusuf Sabbağ da görüşmede, İran ve Suriye’nin ortak düşmanlarıyla mücadele edebildiğine işaretle, İran ile Suriye’nin ilişkisini kardeşçe ve sağlam olarak niteledi, İranlı gazilerin Suriyeliler’in yanında tekfircilere karşı savaştığını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.