İran Muhafızlar Ordusu, Amerika’nın Ortadoğu’daki Planlarının Tümünü Bozguna Uğrattı

  • 17 Eylül 2017
  • 1.281 kez görüntülendi.
İran Muhafızlar Ordusu, Amerika’nın Ortadoğu’daki Planlarının Tümünü Bozguna Uğrattı

İslam inkılabı muhafızlar ordusu hava uzay birliği komutanı General Emir Ali Hacızade, Amerika devleti Ortadoğu bölgesine yönelik çok önemli planları bulunduğunu, ancak İslam inkılabı muhafızlar ordusu bu planların tümünü bozguna uğrattığını vurguladı.

Bir TV programına çıkan General Hacızade bu konuya vurgu yaparak, bugün Sipahiler Ordusu dünya çapında büyük bir güce dönüştüğünü, Amerika başta olmak üzere bütün dünya Suriye ve Irak’a akın ederek bu ülkeleri parçalamaya çalıştığını, fakat sonunda İran’ın isteği olduğunu belirtti.

Dünyada hiç bir orduyu Sipahiler ordusuna denk görmediğini belirten General Hacızade, sipahiler son yıllarda ABD’nin komuta merkezlerine kadar sızmayı başardıklarını ve çok önemli belgeleri ele geçirdiklerini kaydetti. General Hacızade ayrıca, bu belgelerin Amerika yönetiminin Irak ve Suriye’de tekfirci IŞİD terör örgütüne verdiği desteği gün ışığına çıkardığını ve eğer yayımlanmasına izin verilirse Amerika daha da rezil olacağını vurguladı.

İslam inkılabı muhafızlar ordusu hava uzay birliği komutanı General Emir Ali Hacızade açıklamasının devamında Amerika yönetiminin bombaların anasına sahip olduğu iddiasına da değinerek şöyle konuştu: eğer Amerika’nın bombaların anasına sahipse, İran da bombaların babasına sahip olduğunu, İran savunma sanayii İslam inkılabı muhafızlar ordusu hava uzay birliği komutanlığının siparişi üzerine ağırlığı 10 tonu aşan bombaları ilam ettiğini ifade etti.

İran İslam Cumhuriyeti ordusu ve İslam inkılabı muhafızlar ordusunun savaş gücünü yeni teknolojilerden yararlanarak geliştermek, İran’ın milli güvenliğini güvence altına alan bileşenlerden biridir.

İslam inkılabı muhafızlar ordusu hava uzay birliği komutanı General Emir Ali Hacızade’nın son açıklaması da İran milletinin iktidarının bu önemli bileşenine yeniden vurgu nitelediğindedir. Bu büyük kazanım, İran düşmanları ile mücadelede belirleyici rol ifa etmektedir ve eğer herhangi bir ülke İran topraklarına karşı en ufak taarruz düşüncesini taşıyacak olursa İran’ın pişman edici karşılığı ile karşılaşacağı kesindir.

İngiliz Jins Defens haftalık dergisi bu bağlamda İran’ın füze gücünü itiraf ederek şöyle diyor: İran’ın hava uzay savunma sistemleri N6 30 gibi keşif amaçlı çok özel gelişmiş radarlarla donatılmıştır.

İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Hamanei 18 Eylül 2016 tarihinde İslam inkılabı muhafızlar ordusu komutanlarının oturumuna katılan komutanları kabulünde yaptığı konuşmada, İslam inkılabı muhafızlar ordusunu inkılabın güçlü barikatı ve iç ve dış güvenliği savunma yönünde en seçkin güç ve ülkenin kalkınması ve ülkülerine doğru ilerlemesinde en seçkin ve gerekli olan kimliği niteledi.

İslam inkılabı muhafızlar ordusu İslam inkılabı zafere kavuştuğu günden beri diğer savunma kurumları ile yan yana durarak küresel istikbarın şom planlarını etkisiz hale getirmiş ve düşmanları zillet verici hezimetlere uğratmıştır.

İslam inkılabı muhafızlar ordusu hava uzay birliği komutanı General Hacızade’nin de vurguladığı üzere İran İslam Cumhuriyeti cihatçı çalışmaları ile füze ve radar sistemleri alanlarında uluslararası standartları yakalımıştır. Bugün İslamî İran düşmanların tüm yaptırımları ve baskılarına rağmen daha da güçlü hale gelmiştir. Bu gücün izlerini düşmanları savaş alanında ve İslamî İran sınırlarının güvenliğini temin etmekte sergilenen başarıda görmek mümkün. İslam inkılabı muhafızlar ordusu hava uzay birliğinin Suriye’nin Deyrizzur kentinde IŞİD teröristlerinin karargahını geçen Haziran ayında Tahran’da düzenlenen terör saldırısına tepkide yerle bir etmek, İran’ın füze alanındaki gücünü tüm ihtişamı ile gözler önüne sermiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. mümin dedi ki:

    Muhafızlar ordusuna tebrik ve lakin şu dönemeçte İran da olası suikastlere karşı dikkat. Sadece önsezi:)

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.