İran Silahlı Kuvvetleri daima Amerika ve İsrail’in fitnelerine karşı cevap vermeye hazır

  • 31 Ekim 2015
  • 856 kez görüntülendi.
İran Silahlı Kuvvetleri daima Amerika ve İsrail’in fitnelerine karşı cevap vermeye hazır

İran Savunma Bakanı General Hüseyin Dehkan bugün Amerika ve İsrail savunma bakanlarının açıklamalarına ilişkin, “İran Silahlı Kuvvetleri daima Amerika ve İsrail’in fitnelerine karşı cevap vermeye hazır” diye ifade etti.

İran’ın savunma doktrinine göre tehditlere karşı savunmayı ve Direniş Ekseni’ni desteklemeyi amaçladığını belirten General Dehkan, dolayısıyla da İran’ın savunma gücünü sürekli arttırdığını vurguladı.

Amerika ile İsrail’in ortaya çıkardığı sorunlarla meşgul olduğunu ve başkalarına muhtaç bir durumda olduklarına işaret eden General Dehkan, “Onların bu tür açıklamaları yenilgiye uğradıklarının bir göstergesidir. Onlara hatıralarını kaleme almalarını tavsiye ederim” diye açıkladı.

İsrail ve Amerika’nın cani, katil ve saldırgan yüzünün bütün halklarca bilindiğini dile getiren General Dehkan, “Bütün milletler bu iki devletin gerçek yüzünü biliyor. Bundan dolayı da bu iki devletin her gün gerçek yüzlerini herkese göstermelerine gerek yoktur” diye konuştu.

Somali, Hizbullah ve Hamas gibi millet ve örgütlerin bile Amerika ve İsrail’i küçük düşürdüğünü de kaydeden General Dehkan, “Kesinlikle İran halkı da Amerika ve İsrail’den binlerce yıl daha fazla uygarlık geçmişine sahip olduğu için bu tür açıklamaları onların bir zaafı olarak görüyor ve onlara unutulmaz bir ders vermeye hazırdır” diye ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.