”İran terörizm kurbanı” sloganı tüm dünyaya iletilecek

  • 18 Mayıs 2015
  • 740 kez görüntülendi.
”İran terörizm kurbanı” sloganı tüm dünyaya iletilecek

İran İslami Şura Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Siyaset Komisyonu üyesi Muhammed Hasan Asferi, 17 bin terör şehidi uluslar arası kongresinin, “İran terörizm kurbanı” sloganının tüm dünyaya ileteceğini söyledi.

İran İslami Şura Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Siyaset Komisyonu üyesi Muhammed Hasan Asferi bu konuda yaptığı açıklamada, terörizmle mücadelenin sadece belli bir bölgeye mahsus olmadığın ve tüm ülkelerin bu hususta kendi üzerlerine düşen rolü yerine getirmeleri gerektiğini söyledi.

İran’ın terör kurbanlarından biri olduğunu belirten Asferi, İran halkından muhtelif kesimlere mensup insanların İslam İnkılabının zaferinden hemen sonra Amerika’nın desteklediği teröristler tarafından şehid edildiklerini söyledi.

İran’ın, terör ve terörizm’den en fazla zararı gördüğünü ve bu hususta büyük bedeller ödediğini belirten İran İslami Şura Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Siyaset Komisyonu üyesi Muhammed Hasan Asferi, bugün insan hakları iddiasında bulunan bir takım ülkelerin terörist örgütleri teşkilatlandırarak ve silahlandırarak, onların adlarını terör örgütleri listesinden çıkardıklarını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.