İran terörizme karşı ciddiyetle mücadele ediyor

  • 22 Haziran 2017
  • 1.048 kez görüntülendi.
İran terörizme karşı ciddiyetle mücadele ediyor

İran Yargı Erki Başkanı, Devrim Muhafızları’nın DEAŞ mevzilerine düzenlediği füzeli saldırının İran’ın teröre karşı yürüttüğü mücadeleden küçük bir parça olduğunu ifade etti.

İran Yargı Erki Başkanı Ayetullah Amoli Laricani, terör örgütü DEAŞ’a yönelik Devrim Muhafızları’nın düzenlediği füzeli operasyona işaret ederek, bunun İran’ın teröre karşı mücadele kararlılığını ortaya koyduğunu ifade etti.

Devrim Muhafızları Ordusu’nun gücüne de işaret eden Ayetullah Amoli Laricani sözlerine şöyle devam etti: Devrim Muhafızları tarafından gerçekleştirilen son füzeli operasyon İran İslam Cumhuriyeti’nin terörizme karşı azimle yürüttüğü mücadeleden en küçük parçadır. Bölgede yüksek seviyede güven ve istikrara sahip olan ülkeye yönelik komplolara sert bir şekilde tepki verilecektir. Kanaatimce Teröristler ile bölgesel ve uluslararası destekçileri de İran’ın bu apaçık mesajını fark etmiştir. Onlara İran’ı askeri alanlarda denememelerini tavsiye ederim, zira bunun maliyeti (düşmanlara) ağır gelebilir.

İran Yargı Erki Başkanı, “İran halkı yarın düzenlenecek “Dünya Kudüs Günü” gösterilerine coşkuyla katılıp bir kez daha birlik ve beraberlik içinde olduğunu düşmanlara ispat edecektir” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.