İran’dan Faşist Siyonist Rejime Sert Uyarı

  • 06 Ekim 2018
  • 1.693 kez görüntülendi.
İran’dan Faşist Siyonist Rejime Sert Uyarı

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Siyonist rejim başkanının İran İslam Cumhuriyeti’ne karşı hakaret içerikli sözlerine gösterdiği tepkide, İsrail’in “faşist, saldırgan ve terbiyesiz” yöneticilerini nezaketsiz davranışları konusunda uyardı.

İran Dışişleri Bakanı Behram Kasımi, illegal Siyonist rejimi başkanının küstahça sözlerine El Alem televizyon kanalına verdiği demeçte gösterdiği tepkide, ”Şimdiye kadar İran halkını İslam nizamından soğutmak için kendilerine göre kandırma metotlarına başvuran Siyonist rejimin çarpık düşünceli, kötü huylu ve şeytan karakterli yöneticileri, bu sefer akla hayale gelmeyecek terbiyesizlik ve arsızlıkla nasıl aşağılık bir yaratık olduklarını İran ve İranlılar ismiyle gerçeğe tezat olduklarını ve zehirli, bitmek bilmez nefretlerini gösterdiler” dedi.

Kasımi; Siyonist rejim liderlerinin, tecavüz, hakaret, çatışma, aldatma sıfatların onların en bariz özellikleri olduğunu belirterek, ‘eski, köklü, kültürlü, cesur ve Yahudi kavmini kurtaran bir milletin aç bırakılması gerektiğine dair açıklamalarının onların ne kadar alçak ve adi sıfata sahip olduklarını bir daha gösterdiğini söyledi.

İran Dışişleri Sözcüsü, büyük ve kültürlü İran milletinin, Hz. Musa’nın (S) takipçilerinin hak ve hukukları ile onlara yakışacak şekilde saygılı olduklarını ve Filistin topraklarının işgalcileri faşist azınlıktaki terör rejimi İsrail elebaşlarını gerçek Hz. Musa takipçilerinden ayrı tuttuklarını söyledi.

Siyonist rejimin elebaşı geçen perşembe günü Almanya başbakanı Merkel ile işgal altındaki Kudüs’te yaptığı görüşmede, büyük İran milleti aleyhinde küstahça açıklamada bulunarak, İran’a yönelik etkin yaptırımlarına katılmaları gerektiğini belirterek, İran canavarına yemek vermek değil, açlıktan öldürmek gerektiğini, bunun dünya istikrarını temin edecek yegane yol olduğunu söylemişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.