İranlı bayan, Halkın Münafıkları terörist grubun vahşi davranışlarını ifşa etti

  • 30 Haziran 2021
  • 1.486 kez görüntülendi.
İranlı bayan, Halkın Münafıkları terörist grubun vahşi davranışlarını ifşa etti

İngiltere’deki İranlı bir kadın, Halkın Münafıkları adlı terör örgütünün vahşi tutumlarını ifşa eden açıklamalarda bulundu.

Cevan Haber Kulübü’ne göre, Avrupa İslami Öğrenci Dernekleri Birliği sekreteri Muhammed Hüseyin Atai, İran’da 18 haziran tarihinde düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimleri günü İngiltere’nin Birmingham kentinde Halkın Münafıkları terör örgütünün saldırısına uğrayan İranlı bir bayanla bir araya geldi.

Görüşmede saldırıya uğrayan Kazımi ve eşi münafık teröristlerin acımasız eylemlerini anlattı ve münafıklar terör örgütü mensuplarının müstehcen dil kullanarak oy vermelerini engellemeye çalıştığını, seçmenleri fotoğraflayıp filme çektiklerini ve onları tehdit ettiklerini söyledi.

İranlı aileye göre Halkın Münafıkları terörist grubun üyeleri ayrıca bazı seçmenlere sopalarla saldırdılar.

Kazımi, “Medyada İranlı kadınların haklarından bahsedenler nerede, halkın güvenliğini korumakla görevli polis hiçbir şey yapmadı” dedi.

Bu görüşmede Muhammed Hüseyin Atai, Kazımi ailesinin açıklamalarını duyduktan sonra, münafıkların korkakça saldırılarını yeniden kınayarak “Herhangi bir hizip veya ideolojiye sahip olan herkes, insanlık ilkelerini korumalı ve başkalarının görüşlerine saygı göstermelidir.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.