İran’lı öğrencilerden Filistin’li öğrencilere mektup

  • 25 Mayıs 2018
  • 1.144 kez görüntülendi.
İran’lı öğrencilerden Filistin’li öğrencilere mektup

İran İslami Encümenler Birliği Milli Karargahı Öğrencileri, Filistinli öğrencilere mektup yazarak, mazlum Filistin halkının yanında yer aldıklarını ve desteklerini sürdüreceklerini bildirdi.

İRİB Haber ajansının bildirdiğine göre İran İslami Encümenler Birliği Milli Karargahı Öğrencileri bu mektupta Filistinli öğrenciler ile dert ortaklığında bulunarak, siyonizmin İslam aleminin içinde bir kanser tümörü olduğunu ve bu kanser tümörünün kökünün kurutulmasının tek yolunun Allah’a iman sayesinde direniş ve mücadele olduğu belirtilmiştir.

Müslüman dünya öğrencilerine de çağrıda bulunarak Filistin’in müdafaası için kıyam etmelerini, İslam halkları ve devletlerinin Filistin meselesini en öncelikli ve ilk meseleleri haline getirmeleri gerektiğini bildiren İranlı öğrenciler, İran halkının siyonizme karşı mücadeleyi ilke edindiğini ve İran halkı var olduğu müddetçe Filistin’in de var olacağını bildirmişlerdir.

Gazze halkı, Amerikanın 14 Mayıs tarihinde Telaviv’deki elçiliğini Kudüs’e taşıması ardından kıyam etmiş ve bu kıyam sırasında şu ana kadar 60 Filistinli siyonistlerce hedef alınarak şehid edilmiş ve binlerce Filistinli de yaralanmıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.