İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te 12 Filistinliyi Gözaltına Aldı

  • 24 Nisan 2017
  • 1.039 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te 12 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal güçlerinin dün gece ve bu sabah (24 Nisan Pazartesi) erken saatlerde Batı Yaka ve Kudüs’ün birçok bölgesine baskın düzenlediği, baskınlar sırasında evlerde arama yaptığı ve 12 Filistinliyi gözaltına aldığı bildirildi.

Filistin tv muhabiri, işgal güçlerinin Nablus’un doğusundaki El-Mesakin Eş-Şaabiyye Mahallesi’ne baskın düzenlediğini ve dün Tel Aviv kentinde dört işgalciyi bıçakladıktan sonra gözaltına alınan 18 yaşındaki Imad El-Ağber’in evini kuşattığını söyledi.

Görgü tanıkları 10 işgal devriyesinin Filistinli gencin evine baskın düzenlediğini, evde arama yapan işgal askerlerinin evin altını üstüne getirdiğini ve eşyalara zarar verdiğini, daha sonra tehditler savurarak bölgeden ayrıldıklarını ifade etti.

İşgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde El-Halil’e bağlı Beyt Ummer beldesinin güneyinde Hüseyin Mustafa Abdulmuti Ebu Mariye’nin evine baskın düzenlediği ve evde Eriha kentinde Filistin Ulusal Güvenlik biriminde görev yapan 18 yaşındaki oğlunu aradığı kaydedildi.

İşgal güçlerinin ayrıca Adil Ahmed Mutlak Zeagig’in evine baskın düzenlediği ve 18 yaşındaki oğlu Ahmed’i aradığı fakat evde bulamadığı belirtildi.

İşgal güçlerinin Kalkiliya vilayetinde bir kişiyi Azun beldesi girişinde aracında av silahı bulunduğu iddiasıyla gözaltına aldığı bildirildi.

İşgal ordusu, yayınladığı raporda dün gece işgal güçlerince aranan 12 Filistinlinin gözaltına alındığını açıkladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.