İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te 12 Filistinliyi Gözaltına Aldı

  • 04 Ağustos 2016
  • 802 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te 12 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal güçleri dün gece ve bu sabah (4 Ağustos Perşembe) erken saatlerde Batı Yaka ve Kudüs’ün çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlarda 12 kişiyi gözaltına aldı.

Filistinli Esir Kulübü, bu sabah konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Kudüs’te sekiz kişinin gözaltına alındığını ve gözaltına alınanlardan çoğunun Mescid-i Aksa’daki İmar Komitesi görevlileri olduğunu bildirdi.

İşgal güçlerinin Kudüs’te gözaltına aldığı İmar Komitesi görevlilerinin İmar Komitesi Müdürü Bessam El-Hallak ile Muhammed Ed-Debbağ, Mutasım Kerace, Mahmud El-Anati, Enes Ed-Debbağ ve Süleyman Abdullatif olduğu ifade edildi.

İşgal güçlerinin Kudüs’te ayrıca Katna beldesinden Mahmud Şemasine ve Kalendiya Mülteci Kampı’ndan Bilal Mutayr’ı gözaltına aldığı belirtildi.

İşgal güçleri Eriha vilayetinde Akabetu Ceber Mülteci Kampı’ndan Tevfik Abdullah Kandil ve Eyser Cuma Es-Semhuri’yi gözaltına aldı.

El-Halil vilayetine bağlı Beyt Ummer beldesinden Hamza Habis El-Allami ile Cenin vilayetinden de Fayiz Ratib Yasin’in işgal güçlerince gözaltına alındığı ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.