İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te 20 Filistinliyi Gözaltına Aldı

  • 14 Temmuz 2016
  • 840 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te 20 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal güçleri bu sabah (13 Temmuz Çarşamba) erken saatlerde Batı Yaka ve Kudüs’te düzenlediği baskınlarda 20 Filistinliyi gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin El-Halil vilayetinde birçok bölgeye baskın düzenlediği ve Sair beldesi merkezindeki El-Ayn bölgesinde ve güneyindeki Ra’s El-Aruz Mahallesi’nde işgalciler ile Filistinliler arasında çatışmalar yaşandığı ifade edildi.

Görgü tanıkları, işgal güçlerinin 15 askeri araçla gece yarısından sonra beldeye baskın düzenlediğini, çatışmalar sırasında işgalcilere ait bir aracın hasar gördüğünü, işgal güçlerinin elektrik trafosuna ateş açtığını ve bomba attığını, bunun üzerine bölgede elektriklerin kesildiğini söyledi.

İşgal güçlerinin Eş-Şuyuh beldesine baskın düzenlediği ve beldenin kuzeydoğusundaki Hılletu’l-Hıys bölgesinde çatışmalar yaşandığı bildirildi.

İşgal güçlerin ayrıca Dura kentinde birçok mahalleye baskın düzenlediği ve Yatta beldesinde Muhammed El-Cundi isimli genci gözaltına aldığı kaydedildi.

İşgal ordusu ise güvenlik güçlerince arandıklarını iddia ettiği bir grup Filistinlinin gözaltına aldığını ve Er-Ram beldesinde silah yapımında kullanılan bir demir atölyesinin ortaya çıkarıldığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.