İşgal Güçleri Batı Yaka’da 16 Filistinliyi Tutukladı

  • 28 Temmuz 2016
  • 762 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Batı Yaka’da 16 Filistinliyi Tutukladı

Filistin halkını sindirmek için operasyonlarını sürdüren işgal güçleri Batı Yaka’nın değişik noktalarına yaptığı baskınlarda 16 kişiyi tutukladı.

Dün gece sabaha kadar süren operasyonları Batı Yaka’nın özellikle Nablus ve Beytlahim vilayetleri ile Kudüs’te yoğunlaşan işgal güçleri bir çok eve baskın düzenleyip aramalar yaptı.

Nablus’ta bir çok adrese operasyon yapan işgal güçleri aralarında özgürlüğe kavuşmuş esirlerle öğrencilerin olduğu 7 kişiyi tutukladı.

Beytlahim’in yakınlarında bulunan Ed-Dehiyşe Mülteci Kampı’nda işgal güçlerinin terör estirerek yaptığı baskın ve aramalarda 4 kişi tutuklandı. Baskınlarda işgalcilere direnen gençlerden birkaç kişinin gerçek mermiyle yaralandığı belirtildi.

Kudüs’ün Şufat ve Kalendiya mülteci kamplarına da baskınlar yapan işgal güçleri her iki kamptan da birer kişiyi tutukladı.

İşgal güçlerinden bir grup El-Halil şehrine bağlı Beyt Avva’yı basarken, diğer bir grup Ramallah’ın El-Em’ari Mülteci Kampı’na baskın düzenledi. Siyonist yerleşimcilerden bir grup da Selfit yakınlarındaki Kefer Haris köyünü basıp ayin yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.