İşgal Güçleri Batı Yaka’da Birçok Eve Baskın Düzenleyerek Arama Yaptı

  • 20 Mart 2017
  • 1.106 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Batı Yaka’da Birçok Eve Baskın Düzenleyerek Arama Yaptı

İşgal güçleri bu sabah (20 Mart Pazartesi) erken saatlerde Batı Yaka’da birçok bölgeye baskın düzenleyerek evlerde arama yaptı. İşgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı bildiride 8 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

İşgal ordusu bu sabah erken saatlerde askeri araçlar ve bir buldozer eşliğinde El-Halil’in kuzeyindeki Beyt Ummer beldesine baskın düzenledi.

Filistin tv muhabiri, gece 01:20 civarında bir işgal istihbaratı subayıyla birlikte beldeye giren işgal güçlerinin birçok evde arama yaptığını söyledi.

Görgü tanıkları, işgal güçlerinin beldedeki büyük camide ve belde mezarlığındaki boş mezarlarda arama yaptığını ifade etti.

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde Nablus’un güneyindeki Madma beldesinde evlere baskın düzenleyerek sakinlerinin kimlik bilgilerini kontrol etti.

İşgal güçlerinin Beytlahim’den Ayid El-Herimi ile Kalkiliya’ya bağlı Azun beldesinden Udey Heniyye’yi gözaltına aldığı öğrenildi.

İşgal güçleri Kudüs’ün El-İseviyye beldesinde Hatem Zümrüd, Muhammed Nasır ve Ahmed Nasır ile Muhammed Remzi Muheysin’i gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin ayrıca Kudüs’ün Er-Ram beldesi sakinlerinden üniversite öğrencisi İstebrak Yahya Et-Temimi’yi Birzeit’te kaldığı yurda baskın düzenleyerek gözaltına aldığı ifade edildi.

İşgal güçleri dün akşam Asker Mülteci Kampı sakinlerinden Sultan En-Nakib’i gözaltına aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.