İşgal Güçleri Gece Gösterilerine Ateş Açtı: Bir Şehit, 20 Yaralı

  • 24 Eylül 2018
  • 1.206 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Gece Gösterilerine Ateş Açtı: Bir Şehit, 20 Yaralı

Siyonist işgal güçlerinin dün akşam (23 Eylül Pazar) Gazze Şeridi’nin doğusunda “Gece Şaşırtması” faaliyetlerine katılan göstericilere ateş açması sonucu Filistinli bir genç şehit oldu, en az 20 kişi yaralandı ve onlarca kişi de bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilendi.

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Eşref El-Kudra, şehidin 21 yaşındaki Imad Davud İştivi olduğunu ve Gazze’nin doğusunda başına kurşun isabet ettiğini, Gazze Şeridi hastanelerine 20 yaralı getirildiğini ve yaralılardan birinin ilkyardım görevlisi olduğunu söyledi.

Filistin tv muhabiri, işgal güçlerinin El-Bureyc Kampı’nın doğusunda “Gece Şaşırtması” faaliyetlerine katılan gençlere ateş açtığını ve dört kişinin yaralandığını ifade etti.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu belirtirken, yaralı sayısının daha çok olduğu yönünde haberler geldi.

Filistinli onlarca genç dün akşam El-Bureyc Kampı’nın doğusunda toplanarak “Gece Şaşırtması” faaliyetleri kapsamında otomobil lastiği yaktı, havai fişek attı ve işgal güçlerine doğru lazer ışığı tuttu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.