İşgal Güçleri Kudüs’ün Cebelu’l-Mukebbir Beldesinde 4 Kişiyi Tutukladı

  • 22 Kasım 2018
  • 1.278 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Kudüs’ün Cebelu’l-Mukebbir Beldesinde 4 Kişiyi Tutukladı

Siyonist işgal güçleri dün (21 Kasım Çarşamba) akşam saatlerinde düzenlediği baskında işgal altındaki Kudüs’ün güneyinde bulunan Cebelu’l-Mukebbir beldesinde dört Filistinli genci gözaltına aldı. İşgalci askerlerin gençlere önce saldırdığı, onları darp ettikleri sonra da gözaltına aldıkları ifade edildi.

Gözaltına alınan gençlerin Mu’tasım ve Mu’lan Alan isimli kardeşler ile Ahmed ve Muhammed Halid Uveysat isimli kardeşler oldukları belirtildi. Gençlerin gözaltına alındıktan sonra işgal yönetimine ait Uz polis merkezine götürüldükleri bildirildi.

Kudüs’ün hemen yakınında bulunan Cebelu’l-Mukebbir beldesinde son günlerde sık sık baskınlar düzenlenmesi ve tutuklamalar gerçekleştirilmesi dikkat çekiyor. Uz merkezine yönelik bıçaklı eylem gerçekleştiren Abdurrahman El-Cemel isimli gencin şehit edilmesinden sonra bu baskınların ve saldırıların sıklaştırıldığı ifade edildi.

Diğer yandan Eski Kudüs içinde yer alan Tarıku’l-Vad mıntıkasında işgalci askerlerle Filistinli gençlerarasında yumruklu kavga çıktığı ancak burada herhangi bir tutuklama olmadığı haber verildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.