İşgal Rejimi Kudüs Caddelerine Dinleme Cihazları Monte Edecek

  • 19 Ekim 2017
  • 1.203 kez görüntülendi.
İşgal Rejimi Kudüs Caddelerine Dinleme Cihazları Monte Edecek

Siyonist işgal rejiminde yayınlanan Yediot Ahranot gazetesi, işgal güçlerinin muhtemel olayların önüne geçmek için Kudüs caddelerine dinlenme cihazları yerleştirmeye hazırlandığını yazdı.

İşgal rejiminin planına göre Kudüs’te öncelikle bir dinleme cihazı yerleştirilecek. Bununla istisnai olayları teşhis etmeye çalışacak. Silah sesi, bağırma ve çağırma seslerini aktaracak sistemin test amacıyla monte edileceği iddia edildi.

Dinlenme kanunu çerçevesinde konuyu araştıran İç Güvenlik Bakanı, hukuk müsteşarından onay aldıktan sonra bunun belli bir şahsı dinlemeye yönelik olmadığını ifade etti.

Sistem, polisin kameraları ses ve gürültünün veya silah seslerinin geldiği yöne çevirmelerine olanak sağlayacak, olayı takip edip buraya asker veya polis göndermelerine imkan verecek.

İnsanların caddelerdeki özel hayatlarına müdahale anlamına gelen bu adımı savunan işgal rejimi bakanı yaptığı açıklamada “üstün teknolojiyi insanların hayatını kurtarmada kullanmak mümkündür. Şahsen insanların güvenliğini sağlamak için kameraların yanında dinleme ve uyarı sistemleri de kurmak gerekir” ifadesini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.