İşgal Uçakları Gazze Semalarında Yoğun Bir Şekilde Tur Attı

  • 24 Aralık 2018
  • 1.280 kez görüntülendi.
İşgal Uçakları Gazze Semalarında Yoğun Bir Şekilde Tur Attı

İşgal rejimine ait savaş uçaklarının bu sabah mesai saatleri başlarken Gazze semalarında yoğun bir şekilde tur attıkları belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri verdiği haberde, işgal uçaklarının Gazze semalarında yoğun bir şekilde uçarak, başta okullarda birinci dönem sınavlarına giren öğrenciler olmak üzere çarşıya çıkan ve hastanelere giden halk arasında korku ve paniğe neden olduğunu ifade etti.

Hava saldırılarının Gazze’deki Ortak Operasyon Odası’nın işgalciyi uyaran açıklamasından sonra gelmesi dikkat çekti.

Dün yapılan toplantıdan sonra askeri bildiri yayınlayan Gazze’deki direniş güçlerinin oluşturduğu Ortak Operasyon Odası, “Halkımıza yönelik canice saldırılar kırmızı çizgileri aştı” diyerek direnişin, Siyonist düşmana acımayacağını ve işlenen cinayetlere de seyirci kalmayacağını belirtti.

Yapılan toplantının ardından dün yayınlanan ortak bildiride, düşmanın sahada göstereceği tavırlarına bağlı olarak direniş gruplarının hazır ve sert misilleme seçenekleri olduğuna dikkat çekilerek, bunu görmek için yarının çok yakın olduğu ifade edildi.

Önümüzdeki Cuma yapılacak Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerinin Siyonistlerin Filistin halkına yönelik tavır ve niyetlerinin bir testi olacağı hatırlatılarak, direniş gruplarının Filistin halkını koruma noktasında samimi oldukları vurgulandı.

Dünkü uyarının ardından Siyonist Başbakan ve Ordu Bakanı Benyamin Netanyahu üst düzey askeri komutanlarla dün akşam toplantı düzenledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.