IŞİD Teröristleri Ayn el Arap İlçesine Saldırdı

  • 25 Haziran 2015
  • 906 kez görüntülendi.
IŞİD Teröristleri Ayn el Arap İlçesine Saldırdı

IŞİD örgütü teröristleri bugün Halep kırsalı Ayn el Arap Ksabası çevresinde düzenledikleri bombalı intihar eyleminden sonra kasabaya girerken, Ayn Arap’ı savunan güçler şiddetli çatışmalarla teröristlerle mücadelelerini sürdürüyor.

Kasabada yerel kaynaklar,  IŞİD teröristlerinin Ayn el Arap kuzeyindeki Türkiye sınır geçidi bölgesinde bombalı bir intihar eylemi gerçekleştirdiklerini, bunun sonucunda en az 5 vatandaşın öldüğünü söyledi.

Kaynaklar kasabayı savunan güçlerle IŞİD teröristleri arasında şiddetli çatışmaların çıktığını belirterek, bu çatışmaların halen sürdüğünü belirtti.

Ayn el Arap Kasabasını savunan halk güçleri Ocak ayında IŞİD teröristlerini yaklaşık 5 ay şiddetli çatışmalardan sonra kasabadan kovmayı başarmıştı. Kasabadaki savaşta IŞİD’ten yüzlerce terörist öldürülmüş onlarca araçları da imha edilmişti.

Bu arada günün ilerleyen saatlerinde Halep kırsalının Ayn Arap Kasaba ahalisi Kasabada bir bombalı eylemin daha meydana geldiğini aktarırken, patlamada birçok beşeri isabetin bulunduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.