IŞİD’den Ayrılmalar Devam Ediyor

  • 02 Haziran 2015
  • 758 kez görüntülendi.
IŞİD’den Ayrılmalar Devam Ediyor

Terör örgütü IŞİD’in El Kalemun’daki sözde din işlerinden sorumlu elebaşı yayınladığı ses kaydında IŞİD örgütüne eleştiride bulunarak, bu örgütten ayrıldığını ilan etti.

İsna haber ajansının  Lübnan’ın El Neşre internet sitesinden naklen verdiği haberde IŞİD terör örgütünün Suriye’nin Kalemun bölgesindeki sözde dini işlerden sorumlu elebaşı  Ebu el Velid El Makdisi yayınladığı ses kaydında, terör örgütü IŞİD’ın terör ve cinayetlerini açıkladı.

Bundan 6 ay önce Cephet’ul Nusra terör örgütünden ayrılan El Makdisi, şimdi de IŞİD’ın cinayet ve vahşi girişimlerinden artık bıkıp usandığını belirterek, terör örgütü IŞID’in fasitler grubu olduğunu belirtti.

El Makdisi, Suriye’nin El Kalemun bölgesinde IŞİD terör örgütü arasında kanunsuzluk dalgasının hakim olduğunu belirtti.

Sözkonusu terör örgütünün elebaşı açıklamalarında, IŞID ve Lübnan Hizbullahı arasındaki çatışmaları, IŞİD için bir tuzak olarak niteleyip, bu çatışmalarda IŞİD’ın yenilen taraf olduğunu kaydetti.

Lübnan Hizbullah hareketinin, Suriye’nin El Kalemun bölgesinde bu ülkenin topraklarını korumak amacıyla terör örgütü IŞİD’e ağır darbe indirdikleri belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.