İsrail, Akdeniz’e Yedi Kollu Şamdan inşa edecek

  • 02 Mart 2016
  • 1.854 kez görüntülendi.
İsrail, Akdeniz’e Yedi Kollu Şamdan inşa edecek
Irak ve Suriye’yi kan deryasına çevirip şimdi de kancayı Türkiye’ye takan Terör çetesi İsrail, Akdeniz’de 7 kol şamdan inşa etme niyetinde..

İsrail, Akdeniz’de Yahudilerin en eski sembollerinden biri olan Yedi Kollu Şamdan’ı (Menorah) oluşturacak, köprülerle birbirine bağlanan yedi ada inşa edecek. Menorah’ın sağ ve sol taraflarında yılın belirli zamanlarında görülecek iki ada daha yer alacak.
İsrail, Akdeniz’de Musa’nın Sina Dağı’nda gördüğü Yanan Çalı’yı simgeleyen Menorah görüntüsünü tamamlayan yedi yapay ada inşa edecek. Köprülerle bağlanacak adalarda yaşam kompleksleri ve tarım için elverişli alanlar oluşturulacak, mağazalar ve üniversiteler inşa edilecek. Ayrıca Menorah’ın sağ ve sol tarafında da yıl içinde belirli zamanlarda suda görülecek iki ada daha yer alacak.
Themenorahislands.com sitesinde yer alan açıklamaya göre proje üzerinde 18 mimar çalışıyor. İsmi açıklanmayan mimarlar, oluşacak bölgenin Ortadoğu’daki çatışmaların durdurulmasına katkıda bulunabilecek ‘bilim ve etnik tolerans’ bölgesi olacağı görüşünde. Bu arada projenin gerçekleştirileceği tarih ve yer de henüz netleşmiş değil. Proje için internet üzerinden destek toplanıyor. İsteyenler site üzerinden proje sahiplerine maddi desteklerini veya farklı önerilerini iletebiliyor.

İsrail, Suriye’de savaş çıkması için uzun süre diplomatik ilişkilerini kullanırken, Akdeniz’de Siyonist bir egemenlik kurmak için de Suriye’nin yıkılmasını istiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.