İsrailli Yetkili: Muhammed Bin Selman Gizlice İsrail’i Ziyaret Etti

  • 22 Ekim 2017
  • 1.177 kez görüntülendi.
İsrailli Yetkili: Muhammed Bin Selman Gizlice İsrail’i Ziyaret Etti

İsminin açıklanmasını istemeyen Siyonist bir yetkili Fransız haber ajansına şu açıklamalarda bulundu: Geçtiğimiz ay İsrail’e gizli bir ziyaret gerçekleştiren Suudi yetkili, Muhammed Bin Selman’dı.

Siyonist gazeteci Ariel Kahana da geçtiğimiz Eylül ayında twitter sayfasında şu paylaşımda bulunmuştu: Muhammed Bin Selman resmi bir heyetle birlikte İsrail’e giderek yetkililerle görüştü.

Yine Siyonist Rejim resmi radyosu Arap bölümü konuyla ilgili 7 Eylül’de şu haberi vermişti: Suudi üst düzey bir yetkili İsrail’e gizli bir ziyaret gerçekleştirerek İsrailli üst düzey yetkililerle bölgesel barışın ilerlemesi planı konusunda görüşme yaptı.

Tüm bunlar yaşanırken Likut Partisinin Siyonist Rejim Kennesti’ndeki temsilcisi ve İletişim Bakanı Ayoub Kara şu açıklamalarda bulundu: Arap ülkelerinden birçoğunun İsrail ile ilişkisi bulunuyor. Bu ilişki Mısır ve Ürdün ile başlayarak Arabistan’ı, Fars Körfezi’ndeki bazı ülkeleri, Kuzey Afrika ve Irak’ın bir bölümünü kapsamaktadır.

Ayoub Kara, İsrail’in İran karşıtı politikasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi: Bu ülkeler İsrail’in İran konusunda endişelerinde ortak görüştedirler ve Fars Körfezi’ndeki ülkelerin çoğu İsrail ile açık diplomatik ilişkiler kurmaya hazırdır çünkü İsrail’in değil de İran’ın tehdit oluşturduğunu düşünmektedirler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.