Kassam Tugayları Şehitleri Kalabalık Bir Törenle Toprağa Verildi ​

  • 08 Ağustos 2018
  • 2.145 kez görüntülendi.
Kassam Tugayları Şehitleri Kalabalık Bir Törenle Toprağa Verildi ​

İşgal ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyinde İzzeddin El-Kassam Tugaylarına ait alana düzenlediği saldırıda şehit olan iki mücahit bugün (7 Ağustos Salı) öğle saatlerinde kalabalık bir cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı.

23 yaşındaki şehit Ahmed Mercan ve 23 yaşındaki şehit Abdülhafız Es-Seylavi’nin cenaze namazları Gazze kentinin kuzeyinde yer alan Cibaliya beldesindeki Hulefai’r-Raşidin Camii’nde kılındı.

Şehit gençler cenaze namazının ardından Şehitler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine katılanlar Filistin direnişine seslenerek, işgal güçlerinden şehitlerin intikamını almasını istedi ve işgal güçlerinin cinayetlerinin güçlü bir misillemeyi hak ettiğini söyledi.

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, işgal ordusunun saldırısı sırasında mücahitlerin Beyt Lahiya beldesindeki askeri bir alanda bulunduklarını açıkladı.

Hamas sözcülerinden Fevzi Berhum da saldırının ardından yaptığı açıklamada, işgal güçlerinin direnişe ait alanlara saldırmasının ve direnişçileri hedef almasının mutlaka bir bedeli olacağını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.