Komutan Hatemi’den Ahvaz saldırısını planlayanlara sert uyarı

  • 03 Ekim 2018
  • 1.598 kez görüntülendi.
Komutan Hatemi’den Ahvaz saldırısını planlayanlara sert uyarı

İran Savunma Bakanı, İran’ın güneybatısındaki Ahvaz’daki terör saldırısını planlayanlar ve teröristleri azmettirenlerin İran İslam Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri’nin sonraki girişimlerini beklemeleri gerektiğini vurguladı.

Savunma Bakanı Tuğgeneral Hatemi, Devrim Muhafızları tarafından Ahvaz’daki olaylardan sorumlu teröristlere yapılan füzeli saldırıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Bakanlar Kurulu toplantısı esnasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Savunma Bakanı Tuğgeneral Emir Hatemi, Devrim Muhafızları tarafından Ahvaz’daki olaylardan sorumlu teröristlere yapılan füzeli saldırıyla ilgili, “Milletimiz, Devrim Liderimiz ve silahlı kuvvetler komutanlarının isteği doğrultusunda Milli Güvenlik Yüksek Konseyi vakit kaybetmeden flaş bir karar alarak Devrim Muhafızları ordumuzun güçlü bir şekilde harekete geçmesini sağladı” ifadelerinde bulundu.
Savunma Bakanı sözlerini şöyle sürdürdü: Daha önce defalarca vurguladığımız gibi ulusal güvenliğimize karşı herhangi bir girişimde bulunan taraflar ağır ve yıkıcı bir karşılık alacaklarını iyi bilmeliler. Bu operasyon aracılığıyla teröristlere ilk aşamada yanıt verilmiştir ancak söz konusu terör saldırısının planlayıcıları yeniden onlara karşılık verileceğini beklemeliler.
Tuğgeneral Hatemi son olarak, şöyle dedi: Kimse ülkemizin güvenliğini tehlikeye sokabileceği yanlışına kapılmamalı, aksi takdirde uygun bir şekilde karşılığını alacak. Bizim de beklediğimiz gibi tüm füzelerimiz Suriye’deki hedeflere tam isabet sağlamıştır.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.