Kosova: Organ kaçakçılğı ile suçlanan siyonist yargılanmalı

  • 14 Ocak 2018
  • 865 kez görüntülendi.
Kosova: Organ kaçakçılğı ile suçlanan siyonist yargılanmalı

Kosova yönetimi, Ocak 2018 tarihinde Kıbrıs’ta yakalanan ve uluslararası organ mafyasının beyni olarak bilinen bir siyonistin yargılanmasını talep etti.

Fransa haber ajansının bildirdiğine göre Kosova adalet bakanı Abelard Tahiri dün yaptığı açıklamada Kıbırıs’ta yakalanan uluslararası organ kaçakçılığı mafyasının beyni siyonistin Kosova’nın itibarını zedelediği için yargılanması ve cezalandırılması için elinden gelen her şeyi yapacağını bildirdi.

Mosova adalet bakanı söz konusu siyonist organ kaçakçısının Moshe Harel adında biri olduğunu ve Kosova’da bir klinikte 30 adet böbrek aldığını ve onları yasal olmayan yollarla başkalarına naklettiğini ve bu klinkin 2008 yılında kapatıldığını bildirdi.

Öte taraftan geçen hafta Azerbaycan Cumhuriyetinde yayınlanan Olaylar gazetesi de, bu ülkeden Siyonist İsrail’e organ kaçakçılığında artış yaşandığını duyurdu.

Söz konusu gazete bu bağlamda yayınladığı raporda insan organları talibi olan Siyonistlerin her bir böbrek için 80 ila 100 bin Avro para ödediğini duyurdu.

Gazete ayrıca organ kaçakçılığı suçlamasıyla bir siyonistin Kıbrıs’ta gözaltına alındığını bildirdi.

İşgal rejimi İsrail’in şimdiye kadar Türkiye’de de önemli organ kaçakçılığı yaptığı sürekli olarak Türkiye medyası tarafından da dillendirilmekte.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.