Kudüs, Siyonistlerin mezarı olacak

  • 09 Aralık 2017
  • 1.029 kez görüntülendi.
Kudüs, Siyonistlerin mezarı olacak

Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü Siyonist Rejim’in başkenti olarak tanımasına tepki gösterdi.

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, bugün akşam saatlerinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Tümgeneral Caferi, ABD’nin Kudüs’ü Siyonist Rejim’in başkenti olarak tanıma kararına işaret ederek, “Bütün bu olup bitenler Mescid-i Aksa’yı yıkmak amacıyla yapılmakta. Müslümanlar şunu bilmelidirler ki, eğer bu komplo karşısında bir an önce gereken önlemleri almazlarsa ellerindeki fırsatı kısa sürede kaçıracaklar” diye uyarıda bulundu.

Devrim Muhafızları Genel Komutanı, “ABD ve Siyonist Rejim, Kudüs konusunda en tarihi aptallıklarını yaptılar. Kudüs, sahte İsrail rejiminin mezarı olacaktır” ifadesini kullandı.

Tümgeneral Caferi, “ABD’nin bu kararı “Filistin” isimli bir ülkenin varlığı ve Filistin halkının yaşam hakkını tamamen inkar etmenin başlangıcıdır. Onlar bu amacın gerçeğe dönüştürülmesi için Fetih hareketindeki eski arkadaşlarını bile görmezden gelip aşağıladılar” açıklamasında bulundu.

Tümgenral Muhammed Ali Caferi, sözlerini şöyle tamamladı: Bu kararın perde arkasında bazı Arap ülkeleri ve özellikle de Suudi Arabistan’la görüşülmüştür. Onlar birkaç ay öncesinden bile haberdardı. Suudi rejimi, ABD’nin bu cinayeti karşısında Müslümanların bir bildiriyle yetinmesine çalışmakta. ABD ve İsrail, Filistin meselesinin İslam dünyası tarafından tamamen unutulmasını istiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.