Kudüs’te Dün 4 Noktada Yaşanan Çatışmalarda 43 Filistinli Yaralandı

  • 24 Şubat 2016
  • 677 kez görüntülendi.
Kudüs’te Dün 4 Noktada Yaşanan Çatışmalarda 43 Filistinli Yaralandı

İşgal altındaki Kudüs kentinde dün (23 Şubat Salı) 4 ayrı noktada işgal güçleriyle Filistinliler arasında yaşanan çatışmalarda 43 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

Quds Press Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre, Kudüs’ün kuzeyindeki El-Kabibe ve Katna köyleriyle doğusundaki El-İseviyye köyü ve Silvan beldesinde işgal güçleriyle Filistinliler arasında çatışmalar yaşandı.

Katna köyündeki ilk yardım ekipleri, El-Kabibe ve Katna köylerinde plastik mermiyle yaralanan 6 kişiye ve işgal güçlerinin attığı bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilenen 37 kişiye müdahalede bulunduklarını açıkladı.

El-Kabibe ve Katna köylerindeki çatışmaların şehitler Ömer Amr ve Mansur Şevamira’nın cenaze törenlerinin ardından patlak verdiği bildirildi.

Takip Komitesi üyesi Muhammed Ebu’l-Hıms, işgal güçlerinin El-İseviyye’ye düzenlediği baskın sırasında dört genci gözaltına aldığını, Silvan beldesinde de kontrol noktaları oluşturarak arama yaptığını ve Aynu’l-Levze Mahallesi’nde asılı tüm Hamas sancaklarını topladığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.