Kudüs’te Siyonist İsrail Güçlerine Ait Cip Atılan Molotofla Alev Aldı

  • 27 Ağustos 2015
  • 689 kez görüntülendi.
Kudüs’te Siyonist İsrail Güçlerine Ait Cip Atılan Molotofla Alev Aldı

Kudüs kentinin doğusundaki Et-Tur Mahallesi’nde dün (26 Ağustos Çarşamba) Selman El-Farisi Caddesi’nden geçtiği sırada molotoflu saldırıya maruz kalan işgal güçlerine ait aracın alev aldığı bildirildi.

Quds Press Haber Ajansı konuyla ilgili haberinde, Filistinli bir gencin işgal polisine ait cipe molotof kokteyli attığını ve aracın alev aldığını, olay yerinde park halinde bulunan Filistinlilere ait bazı araçların da zarar gördüğünü, ayrıca bir elektrik direğinin yandığını ve bu nedenle bölgede elektriklerin kesildiğini ifade etti.

İşgalcilere ait en az üç ambulansın olay yerine gittiğini ve işgal güçlerinin mahallenin giriş-çıkışlarını kapattığını bildiren Quds Press Haber Ajansı, işgal askerlerinin çevreye gelişigüzel göz yaşartıcı bomba ve ses bombası attığını söyledi.

İşgal polisi ise olayla ilgili yayınladığı bildiride, araca molotof atıldığı sırada içinde bir işgal polisinin bulunduğunu fakat aracın alev almasıyla araçtan kaçmayı başardığını, bir başka polisin de yanan araçtan çıkan dumandan etkilendiğini ve itfaiye ekiplerinin yangını söndürdüğünü ifade etti.

Quds Press Haber Ajansı muhabiri, işgal güçlerinin 25 yaşındaki Muhammed Abd Ebu Ğannam’ı darp ettikten sonra gözaltına aldığını, ayrıca 16 yaşındaki Hıdır Ebu’l-Heva ile 22 yaşındaki Ahmed Muhammed Ebu’l-Heva’yı da gözaltına aldığını, Et-Tur Mahallesi’nde işgal güçleriyle Filistinli gençler arasında çatışmaların sürdüğünü bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.