Kudüs’ün Kuzeyindeki Çatışmalarda Filistinli Bir Kadın Yaralandı

  • 12 Ekim 2016
  • 905 kez görüntülendi.
Kudüs’ün Kuzeyindeki Çatışmalarda Filistinli Bir Kadın Yaralandı

Kudüs’ün kuzeyindeki Er-Ram beldesinde bu sabah (12 Ekim Çarşamba) işgal güçleriyle Filistinli gençler arasında yaşanan çatışmalar sırasında Filistinli bir kadın yaralandı ve bir başkası da gözaltına alındı.

Quds Press Haber Ajansı, Şehit Misbah Ebu Subeyh’in Kudüs eylemini gerçekleştirmesinden bu yana Er-Ram beldesinde Filistinlilerle işgal güçleri arasında çatışmaların zaman zaman alevlendiğini bildirdi.

İşgal güçlerinin Filistinli gençlere gerçek mermi, plastik mermi ve göz yaşartıcı bomba yağdırdığı, gençlerin de işgal güçlerine taş, boya kutusu ve molotof kokteyli atarak karşılık verdiği belirtildi. Görgü tanıkları, çatışmalar sırasında bir işgal askerinin yaralandığını söyledi.

Kudüs Enformasyon Merkezi, Filistinli bir kadının başından plastik mermiyle yaralandığını ve Er-Ram beldesindeki bir sağlık merkezine kaldırıldığını ifade etti.

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin kimliği henüz öğrenilemeyen bir kadını gözaltına aldıktan sonra Er-Ram beldesinden çekildiğini bildirdi.

Er-Ram beldesindeki çatışmalarda dün de Filistinli dört genç yaralanmış ve bir ilk yardım görevlisi bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilenmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.