Laricani: Filistin İntifadasını Destekleme Konferansı başarılı geçmiştir

  • 24 Şubat 2017
  • 1.038 kez görüntülendi.
Laricani: Filistin İntifadasını Destekleme Konferansı başarılı geçmiştir

İran İslami Şura Meclisi başkanı Ali Laricani, bölgedeki yaşanan onca buhranlar içerisinde Filistin Meselesi’nin ne kadar önemli olduğunun vurgulanmasının Tahran’da düzenlenen 6. Uluslararası Filistin İntifadasına Destek Konferansının başarısı olduğunu söyledi.

Cezayir medyasından ‘el’belad’ gazetesine demeç veren Laricani, Tahran’da düzenlenen sözkonusu konferansın başarılı bir şekilde düzenlendiğini belirterek, ”bu konferansa katılan delegelerin Filistin konusunda ortak görüşe sahip oldukları bir kez daha ortaya çıkmıştır’ dedi.

Ali Laricani, Filistin meselesinin çözümü konusunda bazı çevrelerin daha önceden bu sorunun barışçı yoldan halledileceği şeklinde düşüncelerde olduklarını ama şimdi bunun mümkün olmadığını ve ancak direniş, mücadele ile Filistin topraklarının özgürlüğüne kavuşabileceği düşüncesine geldiklerini söyledi.

Tahran’da düzenlenen Filistin İntifadasını Destekleme Konferansı’nda İslam inkılabı rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamenei, yaptığı konuşmada, Filistin Meselesi ve mazlum Filistin halkının sabır ve direnişi, özgürlük yanlısı, adaletçi her insana eziyet vermektedir” demişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.