Laricani: PRESS TV Muhabirinin Tutuklanması ABD’nin Sahtekarlığını Ortaya Koydu

  • 21 Ocak 2019
  • 1.369 kez görüntülendi.
Laricani: PRESS TV Muhabirinin Tutuklanması ABD’nin Sahtekarlığını Ortaya Koydu

İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani Amerika devletinin PRESS TV kanalının muhabiri ve sunucusuna yönelik insanlık dışı tutumunu eleştirerek, bu olayın ABD’nin uluslararası arenadaki sahtekar ve yalancı politikasının bariz bir örneği olduğunu vurguladı.

Pazar günü sabah saatlerinde meclisin genel kurul oturumunun açılışında Amerika devletinin PRESS TV kanalının muhabiri ve sunucusu bayan Merziye Haşimi’ye yönelik insanlık dışı tutumunu eleştiren İslami Şura Meclisi Başkanı Laricani, Amerika insan haklarına uyulmasını sadece başka devletler için istediği anlaşıldığını kaydetti.
Laricani, “eğer Amerika’nın PRESS TV muhabirine yönelik bu davranışından çok daha pasif bir davranış İran’da yaşansaydı veya Fransa devletinin protestoculara karşı tepkisinin daha hafif şeklini İran yönetimi gösterseydi, bu iki ülke dünyanın kulağını insan hakları elden gidiyor, feryadı ile sağır ederdi” şeklinde konuştu.
Laricani, bayan Haşimi’nin tutuklanma olayı Amerika’nın insan hakları alanında sahtekarlığını ortaya koyduğunu vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.