Lübnan Artık Siyonizm Ve Tekfiri Güçlerin Zarar Verebileceği Bir Ülke Değil

  • 15 Ağustos 2017
  • 1.019 kez görüntülendi.
Lübnan Artık Siyonizm Ve Tekfiri Güçlerin Zarar Verebileceği Bir Ülke Değil

Hizbullah Merkez Komisyonu üyesi: Lübnan artık Arap ülkeleri ve İslam ülkeleri arasında zayıf bir ülke değil ve Siyonist düşman karşısında zarar görebilecek bir ülke sayılamaz.

Şeyh Nebil Kavuk, Sayda şehrinde düzenlenen, Hizbullah’ın 2006 yılında Siyonist düşman karşısındaki 33 günlük savaşın zafer yıldönümü kutlamalarında şu açıklamalarda bulundu; Artık zaman, Lübnan’ın İsrailli ve tekfiri düşmanları karşısında zafer kazanma zamanıdır.

“Lübnan artık Arap ülkeleri ve İslam ülkeleri arasında zayıf bir ülke değil ve Siyonist düşman karşısında zarar görebilecek bir ülke sayılamaz” açıklamalarında bulunan Kavuk devamında şöyle vurguladı; Bugün Lübnan, ordu ve direnişin işbirliği ile işgal edilmiş topraklarını tekfiri teröristlerden ve IŞİD’in elinden kurtarabilir. Lübnan ordusu Ras Baalbek ve El Kaa şehirlerini kurtarabilecek yeterlilikte güce sahiptir. Direniş güçleri de Lübnan-Suriye sınırının hemen yanında sınırı tamamen teröristlerden temizlemek için hazırdır. Böylelikle zafer tamamlanacak ve biz sınırlarımızı koruyacağız.

Lübnan Parlamento Temsilcisi Ali Useyran, El Nasıri Halk Grubu Genel Başkanı Usame Saad, Sayda Valisi, Lübnan siyasi partilerinden heyetler, Filistinli gruplar ve din alimleri merasimin özel konukları arasında yer aldılar. Milletvekilleri ve Lübnan’ın farklı şehirlerinden insanlar da merasime katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.