Lübnan Hizbullahı: Siyonistler bir küstahlıkta bulunurlarsa pişman olurlar

  • 01 Aralık 2018
  • 1.549 kez görüntülendi.
Lübnan Hizbullahı: Siyonistler bir küstahlıkta bulunurlarsa pişman olurlar

Lübnan Hizbullah hareketi, yayınladığı video bandıyla, terör rejimi İsrail’i, Lübnan topraklarına yönelik her hangi bir saldırı konusunda uyardı.

İRNA Ajansına göre, Hizbullah, dün gece yayınladığı 1 dakika 13 saniyelik mesajda, Hizbullah genel sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah’ın sözlerinden alıntı yaparak, ‘Eğer küstahlık yaparsanız pişman olursunuz’ cümlesini İbranice alt yazısıyla da yayınladı. Mesajda, siyonist rejimin Lübnan topraklarına yönelik muhtemel bir saldırısına karşı uyarı yapıldı ve böyle bir durumda Hizbullah’ın terör rejimini pişman edeceği şekilde karışılık vereceğine dikkat çekildi.

Videoda, ırkçı rejim İsrail’in nükleer tesislerinin ve İsrail askeri üslerinin havadan görüntüleri ile Hizbullah gerillaları ve Hizbullah füze teçhizatları sergilendi.

Siyonist rejim uzun yıllar Lübnan’ın bazı bölgelerini işgal etmiş ve 18 yıl aradan sonra 2000 yılında bazı bölgelerden geri çekilmek zorunda kalmıştır. Bu arada 2006’daki 33 günlük İsrail’in Lübnan’a saldırısı Hizbullah savaşçılarının direnişiyle yenilgiye uğramış ve böylece terör rejiminin yenilmezlik efsanesi tarihin çöplüğüne atılmıştır.

Son aylarda, Siyonist işgal ordusunun sözcüsü ve Siyonist rejimin müstafi savaş bakanı başta olmak üzere siyonist yetkililer, Lübnan’ı defalarca savaşla tehdit etmişler ve Nasrullah’ın son mesajı da onların bu tehditlerine bir cevap mahiyeti taşıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.