Muhsin Rızai: Bir Devrimci Asla Halkına İhanet Etmez

  • 14 Mart 2016
  • 844 kez görüntülendi.
Muhsin Rızai: Bir Devrimci Asla Halkına İhanet Etmez

Anayasa Koruma Konseyi tarafından baskı altına alınarak saf dışı bırakıldıklarını iddia eden reformcuları yalanlayan Muhsin Rızai sosyal hesabında, “Bir devrimci asla halkına ihanet etmez” dedi.

Muhsin Rızai şu şekilde devam etti: “Bir devrimci kendi zararına olsa bile her zaman halkını destekler şekilde konuşur. Ama bir partizan her zaman kendi tarafını önemseyerek konuşur. Söylediği söylemlerin halkın yararına veya zararına olup olmadığı onun için önemli değildir. Seçimden yaklaşık bir ay öncesinde seçimlerdeki aday listelerinde meclis’deki sandalye sayısının 2 buçuk katı reformcuların, yaklaşık 3 katı fundamentalistlerin ve 2 katı bağımsız adayların olduğunu söylemiştim. Bundan rahatsız olanlar olmuştu. Ülke genelinde reformculardan listelerde yalnızca 30 aday bulunduğuna yönelik yapılan yalan iddialara karşılık halkın güveninin kırılmaması ve seçimlere şüpheli yaklaşımlarını engellemek için bu gerçeği paylaştım. Onların halkı seçimlerden ümitsiz etmek için yaptıkları bu iddialar yalandan başka bir şey değildi.”

Eski general Rızai yazısının sonunda, “Ben devrimciyim. Allah güç verdikçe de bu yoldan vazgeçmeyecek ve halkıma karşı ihanet içinde bulunmayacağım. Zira milletine ihanet etmek, en büyük ihanetlerden biridir” ifadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.