Muhsin Rızai: Münafıklar’ın kurtuluÅŸ yolu yok

  • 23 Nisan 2017
  • 1.005 kez görüntülendi.
Muhsin Rızai: Münafıklar’ın kurtuluÅŸ yolu yok

Ä°ran Nizam Maslahatını Belirleme Konseyi Sekreteri, terör örgütü Halkın Münafıklarının ABD’yi Ä°ran’a saldırı için kışkırtmakla kurtulmayacağını belirtti.

Ä°ran Nizam Maslahatını Belirleme Konseyi Sekreteri Muhsin Rızai bugün yaptığı açıklamada, terör örgütü Halkın Münfıkları’n ABD BaÅŸkanı Donald Trump’ı, gizli nükleer faaliyeti bahanesiyle Ä°ran’a saldırı için tahrik çabalarına iÅŸaretle, terör örgütü Halkın Münafıkları’nın Ä°ran’ın UAEA’nın denetimi dışında nükleer faaliyeti yürüttüğüne dair iddiasının bu örgütün Saddam rejimiyle Ä°ran’a saldırı sırasında iÅŸbirlikçiliÄŸi gibi ihanetlerinin devamındaki çaresiz çabalarından ibaret olduÄŸunu kaydetti.

Muhsin Rızai, Münafıklar’ın Suriye’de sahte kimyasal saldırı senaryosunda göründüğü gibi ABD CumhurbaÅŸkanı Trump için sahte bir senaryo çaÄŸrıştırıp, onu Ä°ran’ın nükleer merkezlerine birkaç füze fırlatmaya zorlamaya çalıştığını, ancak bu saldırının tekrarının ,ABD’yi Münafıklar’ın da kurtuluÅŸu olmayacak yeni bir bataklığa sürükleyeceÄŸini vurguladı.

Terör örgütü Halkın Münafıkları, Ä°ran’ın nükleer silah yapmakta olduÄŸunu iddiasını son sıralarda Washington’daki bir oturumda iddia etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.