Netanyahu: Arap dünyasının ılımlı cephesiyle omuz omuza olmak emniyet açısından iyi bir şey

  • 14 Kasım 2017
  • 955 kez görüntülendi.
Netanyahu: Arap dünyasının ılımlı cephesiyle omuz omuza olmak emniyet açısından iyi bir şey

Siyonist Rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu, Arap dünyasının ılımlı cephesiyle omuz omuza olmanın emniyet açısınca iyi bir şey olduğunu vurgulayarak bunun neticesinde ılımlı Arap ülkeleriyle barışın sağlanacağını belirtti.

Netanyahu; İran’a, Suriye’de askeri üs kurmasına asla izin vermeyeceğimiz iyi bilmeli ve hiçbir şey bize engel olamaz dedi.

Siyonist Rejim Başbakanı ayrıca; Amerika ve Rusya’ya, gerekli olduğu sürece Suriye’deki operasyonların devam edeceğini bildirdiklerini açıkladı.

Reuters’ın haberine göre; Binyamin Netanyahu, Washington ve Moskova’ya, İsrail’in güvenlik ihtiyaçlarına göre hareket ettiğini bidirdi.

Reuters şunları yazdı: ‘Amerika ve Rusya’nın yayınladığı ortak bildiride, Suriye’deki yabancı güçlerin azaltılması ve tamamen kaldırılması istendi.’

İsrail Bölgesel İş Birliği Bakanı Tzachi Hanegbi de Tel Aviv’in hava saldırılarının devam edeceğini açıkladı.

Tzachi Hanegbi basın mensuplarına şunları söyledi: ‘İran ve Hizbullah’ın İsrail’in Suriye ile olan kuzey sınırlarındaki varlığına neden herhangi bir eylem, İsrail’in açık talepleriyle mutabık olmayıp, bizim ihtiyaçlarımızı karşılamamaktadır.

İsrail Rejimi daha önce defalarca çeşitli bahanelerle Suriye’ye hava saldırısı düzenlemişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.