Netanyahu: Kendimizi Nükleer Antlaşmaya Mahkum Etmeyeceğiz

  • 06 Mayıs 2017
  • 1.175 kez görüntülendi.
Netanyahu: Kendimizi Nükleer Antlaşmaya Mahkum Etmeyeceğiz

Siyonist İsrail rejiminin Başbakanı; İran İslam Cumhuriyeti ile 5+1 ülkeleri arasında imzalanan nükleer antlaşmadan endişe duyuyoruz.

Siyonist İsrail rejiminin Başbakanı Binyamin Netanyahu, Likud partisinin 40. zafer yıldönümü ile geçtiğimiz perşembe günü yaptığı konuşmada İran İslam Cumhuriyeti ile 5+1 ülkeleri arasında imzalanan nükleer antlaşmadan İsrail rejiminin endişeli olduğunu belirterek; “İsrail, İran’ın nükleer silahlara sahip olmadığından emin olması gerekir” ifadelerini kullandı.

“Biz, İran’ın nükleer silah elde etmesine asla izin vermeyeceğiz ve 2015 yılında imzalanan nükleer antlaşma bizi bu konuda sınırlayamaz” iddiasında bulunan Siyonist İsrail rejiminin Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail rejimini tehdit eden herkese misliyle karşılık vereceklerini belirterek; “İsrail’in varlığını tanımayan ve bizi askeri saldırılar ile tehdit eden hiç kimse kendisi güvende hissetmesin” açıklamasını yaptı.

İsrail rejiminin güvenlik sorunu yaşadığı hiçbir yerde kimsenin kendisi güvende hissetmemesi gerektiğini belirten Binyamin Netanyahu sözlerinin devamında nükleer antlaşmanın büyük bir yanlış olduğunu kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.