Nuri El-Maliki: Irak’ın Bölünmesine Yönelik Bir Çok Komployu Bertaraf Ettik

  • 28 Nisan 2018
  • 1.117 kez görüntülendi.
Nuri El-Maliki: Irak’ın Bölünmesine Yönelik Bir Çok Komployu Bertaraf Ettik

Irak’ın Güneyindeki Necef Şehrinde gerçekleştirilen seçim kongresindeki konuşmasında şu açıklamada bulundu: milletimizin kaderini belirleyici seçimlerin gerçekleşeceği güne yaklaşmış bulunmaktayız. Seçim sıradan bir iş değil bilakis bir vazifedir.

Bazıları, halkımızı yoldan çıkarma niyetinde olup sandık başına gitmelerini engellemektedirler. Bu da bir komplodur ve bunun karşısında duracağız. İşsizlik ve yoksullukla mücadele, ziraat, sanayi ve hizmet alanında kat edeceğimiz bir hayli yolumuz bulunmaktadır dedi.

İslami Davet Partisi Genel Sekreteri: Biz Irak’ı dağılmış ve borçlu bir şekilde teslim aldık ve ülkeyi bölmek isteyenlerin karşısında da durmayı başardık. 2012 Arap Zirvesi oturumunu Bağdat’ta düzenledik ve Irak’ı yeniden Arap bölgesi haline getirdik dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Irak’ın bölünmesine yönelik komplolar ve IŞİD gibi terör grupları etkisiz hale getirildi. En tehlikeli komplo seçimleri hiçe saymaktır ve biz bu yanlış eyleme yönelik uyarıda bulunuyoruz şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı son olarak halkın, güçlü bir devlet için seçimlere katılmaları gerektiğini dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.