Rusya ve ABD arasında Suriye konusunda sağlanan anlaşma, teröre daha fazla silah ve destek yönünde kullanılmamalıdır

İran Şura Meclisi başkanının uluslar arası ilişkilerden sorumlu yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan , Rusya ve ABD arasında Suriye konusunda sağlanan anlaşmanın, terör örgütlere daha fazla silah ve desteğin temin edilmesi yönünde fırsat kullanılmaması temennilerini ifade etti.
İran televizyonuna açıklamasında Abdullahiyan söz konusu anlaşmanın Suriyeliler arasında diyalog görüşmelerinin yeniden başlamasına katkı sağlaması umudunu kaydetti.
Suudi Arabistan rejiminin bölge istikrarı ve güvenliğini sabote ederek bölgesel bir misyona sahip olduğu imajını yansıtmaya çalıştıklarını ifade eden Abdullahiyan ; dolayısıyla Suudi Arabistan’ın geleceğinin oldukça karmaşık olduğuna işaret etti.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ