Salihi: Tekfiri terörizme karşı mücadelede direniş zafer kazanacak

  • 18 Ağustos 2016
  • 760 kez görüntülendi.
Salihi: Tekfiri terörizme karşı mücadelede direniş zafer kazanacak

İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı, tekfiri terörizme karşı mücadelede direniş cephesinin zafer elde edeceğini bildirdi.
Lübnan’ın el-Ahd internet şebekesine konuşan İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı Ali Ekber Sahili, 33 günlük savaşta direnişin siyonist İsrail rejimi karşısındaki şanlı zaferinin 10. yıl dönümü dolayısıyla Lübnan halkı ve dünyanın tüm özgürlükçü insanlarına tebriklerini bildirerek, İran ve Lübnan ilişkilerinin çok eskilere dayandığını ve tarihi olduğunu, 5 asırlık bir geçmişi bulunduğunu bildirdi.

İslam İnkılabının zaferinin ilk başından itibaren İran İslam cumhuriyetinin siyonist İsrail rejimi tehlikesini hatırlattığını ve bu kanser tümörünün kazınıp atılmasının dünya müslümanları ve tüm özgürlükçülerinin başlıca hedef olduğunu bildirdiğini hatırlatan İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı, Lübnan Hizbullah’ı ve direniş cephesinin 2006 yılında siyonist rejimin yenilmez olduğu fikrini çürüttüğünü ve büyük tarihi bir hamaset yarattığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.