Şehidi: İran halkı, Kuran yardımıyla İslam inkılabını gerçekleştirdi

  • 26 Ocak 2018
  • 870 kez görüntülendi.
Şehidi: İran halkı, Kuran yardımıyla İslam inkılabını gerçekleştirdi

İran Şehitler ve Gaziler Kurumu başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı Hüccetülislam Muhammed Ali Şehidi, İran halkının Kuranı Kerim’in yardımıyla büyük ve İslam inkılabını gerçekleştirdiğini söyledi.

İran Şehitler ve Gaziler Kurumu başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı Hüccetülislam Muhammed Ali Şehidi, dün gece Meşhet kentinde düzenlenen Kuranı Kerim 13. dönem yarışmalarında, Kuranı Kerim’in İslam peygamberinin kanalıyla Allah’ın bir mucizesi olduğunu, Kuranı Kerim’in her zaman canlı ve eskimeyen bir kitap olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı yardımcısı açıklamasının devamında, Kuranı Kerim’in Allah tarafından insanlık toplumunun saadeti ve refahı ve doğru yolu bulması için gönderildiğini Hazreti Peygamber’in sabır ve metanetle, güzel ahlak bu ilahi kitabın öğretilerine insanlara anlattığını ve insanları İslam dinine davet ettiğini söyledi.

İranlı yetkili, bugün de Kuranı Kerim’in müslümanların koruyucusu olduğunu belirterek, Kuranı Kerim’in İran halkını zafere götürdüğünü ve bu halkın her alanda koruyucusu, muhafızı olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.