Şeyh Naim Kasım: İran, ABD Karşısında Direniş Gösteren Mazlum Halkları Savunmaktadır

  • 19 Şubat 2018
  • 871 kez görüntülendi.
Şeyh Naim Kasım: İran, ABD Karşısında Direniş Gösteren Mazlum Halkları Savunmaktadır

Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı, Amerika’nın İran’a olan düşmanlığının delilerini açıkladı.

Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, İslam İnkılabı’nın yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen merasimde yaptığı konuşmada; “İran, bölgede yayılmacı bir politika izleyen işgal rejimi Siyonist İsrail karşısında bölgeyi korumak adına büyük bir nimettir.” dedi.

Şeyh Naim Kasım; İran, günümüz Amerika’sı karşısında direniş gösteren halkları, onların özgürlüklerini ve direnişi himaye etmektedir.

Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı; ABD, bölgenin zayıf ve bölünmüş olmasını isteyerek, düşman İsrail rejimini desteklemekte ve bölge milletlerinin ABD’nin isteklerine teslim olmalarını istemektedir.

Şeyh Naim Kasım; Biz Hizbullah direnişi olarak topraklarımızı özgürleştirmek ve bağımsızlığımız gerçekleştirmeyi seçtik ve bu doğrultuda ABD hiçbir şekilde bizi geri kalmış ve zayıf olduğumuz döneme döndüremez.

Hizbullah yetkilisi; “direnişin zaferleri, günümüzün güçlü ve bağımsız geleceği için tarihi bir kilometre taşıdır.”

Şeyh Naim Kasım, “İşgalci rejim İsrail tecavüz girişimlerinde bulunabilir fakat direnişin vereceği tepkiyi de hesap etmelidir. Bu gün hiç kimse, Lübnan’ı bir iş yapmaya mecbur edemez. Lübnan’ın kara ve deniz haklarını inkar edemez.” açıklamasında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.